Hirdetési oldal

Átalakult az INGATLAN KILÁTÓ

Az INGATLAN KILÁTÓ weboldal (ingatlankilato.hu)  2021-re teljes átalakuláson esett át. Az oldal nem csak új megjelenést kapott, hanem teljesen ingyenessé is vált. 2021. február 15-től elérhető mindenki számára az új hirdetési oldal.

10 fénykép és 2 csatolmányt tudnak az oldalra regisztrált felhasználók feltölteni. Egyedül a fényképek összes méretének van egy 15MB-os korlátozása és a csatolmányok összes  méretének van egy 2MB-os korlátozása ingatlan hirdetésenként, de ez pont elegendő arra, hogy minőségi (10db maximum 1600×1200 pixel méretű, JPG formátumú) képpel hirdessük az oldalon ingatlanunkat és mindezt ingyenesen tehetjük meg!

A régi weboldalon lévő felhasználói fiókok törlésre kerültek és azok az új rendszerbe már nem kerültek átemelésre. Akik szeretnének újra hirdetni a weboldalon, azoknak ismételten meg kell ejteniük a regisztrációt.

Az új oldal kifejezetten az ingatlan hirdetésekre fókuszál, minden egyéb funkcióval már nem találkozunk az új rendszerben. Letisztult, jól áttekinthető, egyszerűen kezelhető felülettel találkozunk.

Az ingatlankilato.hu weboldalon meghirdetett ingatlanok linkjei az ingatlankilato.com és ingatlankilato.eu weboldalakon is megjelennek. Így akár még több látogatót kaphatnak az egyes hirdetések.

Az oldalon még akadhatnak hibák, amelyeket szinte azonnal javítanak. Illetve az új igényeket felmérve akár azt be is építik azt az új rendszerbe. Csak arra kérik a felhasználókat, hogy az igényeket jelezzék a HelpDesk rendszerükben.